web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Vinurile moldovenești prezentate la Praga

Angela Grămadă 30 septembrie 2011 0

O prezentare a vinurilor moldovenești a avut loc în Praga, capitala Cehiei. În cadrul prezentării s-au expus cele mai puternice companii de pe piața din Republica Moldova – „Cricova”, „Mileştii-Mici” „Lion-Gri” ș.a., informează ECO.MD.

Viorel Guțu, vice-ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, prezent la eveniment, a declarat că relațiile bilaterala pe acest segent de piață au un început reușit, dar și o perspectivă bună pe viitor.

Vice-ministrul şi-a exprimat speranţa, că manifestarea cu participarea agenţilor economici din domeniu, a reprezentanţilor reţelelor de import a producţiei alcoolice, a restaurantelor şi magazinelor specializate în desfacerea vinurilor, interesaţi în stabilirea şi aprofundarea relaţiilor cu vinificatorii moldoveni, va fi un prim pas spre extinderea colaborării pentru prezenţa vinurilor produse în ţara noastră pe piaţa Cehiei.

În cadrul evenimentului au avut loc degustări de vinuri cu prezentarea produselor din partea vinificatorilor moldoveni, ateliere de lucru la care au participat specialişti din domeniu.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »