web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Voluntarul zilei: Marius Antonio

Iulia Modiga 12 iunie 2013 1

S-a născut la 23 aprilie 1989, în Craiova. S-a mutat în Petroşani zece ani mai târziu, unde se implică în activităţi de voluntariat.

Liber profesionist, Marius Antonio iubeşte România şi şi-ar sacrifica viaţa la nevoie pentru ţară. ,,Sunt mândru că particip în această campanie şi mereu voi face tot ceea ce voi putea ca să ajut“, ne mărturiseşte Marius.

,,Viaţa se aseamănă cu o spirală. Nu ştim în ce direcţie este ţinta ei, dar trebuie să mergem în direcţia pe care o credem cea justă”, îl citează voluntarul nostru din Petroşani pe marele român Constantin Brâncuşi. Marius consideră că Basarabia trebuie să revină la Patria-Mamă pentru că aşa este corect.
,,Ştiu că la un moment dat, oricât de greu ar fi, se va vedea şi răsplata pentru ceea ce tragem noi. Nu vreau decât să reuşim (vom reuşi) să ne aducem acasă fraţii, acolo unde le este locul, lângă mamă şi fraţi“, îşi exprimă speranţa tănărul din Petroşani.

Marius Antonio este perseverent, încrezător în forţele proprii şi în ale echipei alături de care strânge semnături, iar pentru aceste aspecte îi acordăm titlul de ,,voluntar al zilei”.

Mâine poate veni rândul tău! Înscrie-te pe basarabia acasa.ro/voluntari.

Sursa: Basarabia-acasa.ro

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. visit the website 14 iunie 2018 at 01:33 - Reply

    I just want to tell you that I’m new to weblog and honestly loved this web page. Almost certainly I’m likely to bookmark your site . You amazingly have superb well written articles. Cheers for sharing your blog.

Leave A Response »