web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Voronin l-ar vota pe Plahotniuc în funcţia de premier. Comunistul i-a criticat pe socialişti: „Împuşcă mai ceva ca din pulemetul Maxim”

Liviu G. Stan 25 noiembrie 2015 0

 

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, nu exclude posibilitatea de a-l vota pe oligarhul Vladimir Plahotniuc în funcţia de premier al Republicii Moldova, în cazul în care va fi convins că omul de afaceri ar fi pus la vârful unui cabinet de miniştri profesionist. 

Foto: InfoPrut

Foto: InfoPrut

„Referitor la candidatura lui Plahotniuc, dacă o să fie propusă, atunci o să discutăm, nu spun nici da, nici nu”, a declarat şeful comuniştilor, potrivit Pro Tv.

Voronin a adăugat că, totuşi, îşi spune speranţele într-o coaliţie de centru stânga, alături de PDM şi de socialiştii lui Igor Dodon.

„Eu cu Lupu (Marian Lupu – preşedintele PDM) mă văd numai după Dodon, i-am zis să vină aici”, a precizat Vladimir Voronin.

Numai că Igor Dodon a spus negru pe alb că nu doreşte o combinaţie politică de guvernare alături de comunişti, ci alegeri anticipate.

„Parcă au mâncat mazăre, împuşcă mai ceva ca din pulemetul Maxim (celebra mitralieră cu recul – n.r.)”, i-a criticat Voronin pe socialişti.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »