web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Filmul despre corupție și justiție „De ce eu?”, proiectat la Cahul, Chișinău și Bălți

Iulia Modiga 9 decembrie 2015 0

 

Lungmetrajul „De ce eu?”, regizat de Tudor Giurgiu, inspirat din cazul procurorului Cristian Panait, cu Emilian Oprea în rolul principal, a fost proiectat la Cahul și urmează să fie vizionat de cinefilii din Chișinău și Bălți.

de-ce-eu-procurorul-panait

La Chișinău, filmul va rula miercuri, de la ora 18:00, la Cinematograful „Odeon”, iar la Bălți joi, ora 18:00, la Universitatea de Stat „Alecu Russo”. Intrarea va fi liberă.

La proiecții vor fi prezenți regizorul filmului, Tudor Giurgiu, precum și doi experți anticorupție din România, care vor răspunde la întrebările spectatorilor după vizionarea filmului.

Proiecția filmului este organizată de Centrul de Resurse Juridice din Moldova și Expert Forum (România), cu suportul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos.

Cristian (Emilian Oprea) este un tanăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. El investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals şi uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are, însă, implicaţii la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiţie. Încercînd să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă și se expune unor revelații dureroase și neașteptate.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »