web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

A.S.R. Principesa Moştenitoare Margareta: Muncim zi de zi să aducem Basarabia acasă

Iulia Modiga 14 iulie 2016 2

 

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a susținut la Londra, în cadrul unui eveniment organizat de filiala locală a ICR împreună cu Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, în fața unei audiențe compuse din membri ai establishment-ului britanic, reprezentanți ai societății civile din Marea Britanie și membri ai comunității românești, o conferință cu tema „Coroana şi România modernă”. Intervenția a fost urmată de un dialog cu publicul, context în care ASR Principesa Margareta a primit din partea reprezentanților Platformei Unioniste Acțiunea 2012 din Anglia un tort de forma României Mari și a fost invitată să sărbătoarească Ziua Unirii Basarabiei cu România, din 27 martie 2017, la Chișinău.

Principesa Margareta

Întrebată de modalitățile prin care Casa Regală a României va susține ReUnirea, ASR Principesa Moștenitoare Margareta a răspuns: „O, Doamne! Muncim la asta în fiecare zi”.

Principele Radu-tort-Romania Mare

tort-Romania Mare

De asemenea, ASR Principesa Margareta și Principele Radu au anunțat că vor efectua o nouă vizită în Republica Moldova în luna decembrie. „Acolo suntem foarte bine primiți, așa că vom continua să facem legături, avem misiuni economice cu oameni de afaceri din Republica Moldova. Ne simțim plini de speranță, ei sunt bucuroși să ne primească”, a precizat ASR Principesa Margareta.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

 1. Gogu 14 iulie 2016 at 15:11 - Reply

  Du te tu cu neamul vostru in Basarabia ca nu va retune nimeni!!
  Nu mai bagati pe gat Basarabia ca toti vorbesc despre asta cu jumate de guru!!
  Nu va mai baga in seama nimeni??
  Suntem in 2016 nu 1900 toamna!

 2. go to website 14 iunie 2018 at 07:07 - Reply

  I simply want to mention I am just newbie to blogs and seriously liked this blog. More than likely I’m going to bookmark your site . You really have excellent articles. Cheers for sharing your blog.

Leave A Response »