web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Basarabenii pot descoperi România în august gratuit

Liviu G. Stan 28 iulie 2016 1

 

De la Transfăgărășan la Munții Apuseni și Dunăre, zeci de destinații turistice îi așteaptă în luna august pe moldovenii care nu au mai văzut până acum România, anunţă Platfroma Unionistă Acţiunea 2012. 

basarabeni la Manastirea Romanesti

Programul se adresează tuturor cetățenilor Republicii Moldova, indiferent de etnie sau vârstă, iar cazarea, accesul la obiectivele turistice și o masă pe zi sunt oferite gratuit de către organizatori, Platforma Unionistă Acțiunea 2012.

Până în prezent, campania a avut 200 de autocare care au vizitat toate județele României în luna iulie.

Peste 10.000 de oameni au putut vizita România în excursiile de trei zile și au avut ocazia să își schimbe percepțiile cauzate de propaganda anti-românească.

“Vrem să ducem oamenii din fiecare sat al Moldovei să vadă România așa cum este ea. Dați-ne un simplu telefon și veniți cu familia sau prietenii pentru 3 zile în Țara-Mamă”, spune Vlad Caragia, coordonatorul local al campaniei.

Primele autocare pe luna august pornesc pe 2 august de la Galați și vor mai vizita Brăila și Dunărea. Următoarele vor porni pe 5 august la București. În Capitală, vor fi vizitate Patriarhia, Centrul Vechi și Casa Poporului (Parlamentul). Apoi, la alegere, se va merge pe Valea Prahovei, la  Sfinxul și Babele sau la salina Slănic Prahova, cea mai mare salină din lume.

Pentru doritorii de experiențe și peisaje noi, există un tur de 3 zile pe Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum al României.

Iubitorii traseelor urbane pot vizita Timișoara, Clujul sau Iașiul.

Cei care doresc să meargă în locațiile respective pot alege să o facă cu transportul propriu sau pot să se înscrie la autocarele special pregătite.

Înscrierile se fac la numerele de telefon 069111093, 079992298, 079992292, 079992242.

Pentru participare au prioritate grupurile de minim 10 persoane.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. our website 14 iunie 2018 at 02:20 - Reply

    I just want to tell you that I am just very new to weblog and really loved your web site. Most likely I’m likely to bookmark your site . You absolutely come with outstanding articles and reviews. Thank you for sharing your webpage.

Leave A Response »