web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

O localitate din județul Argeș s-a înfrățit cu un sat din raionul Criuleni. Ce proiecte vor implementa în comun autoritățile

Iulia Modiga 5 martie 2017 1

 

Localitatea Bascov din județul Argeș s-a înfrățit cu satul Cimișeni din raionul Criuleni. Documentul semnat duminică de primarii din Cimişeni şi Bascov prevede realizarea în comun a mai multor proiecte sociale şi economice.

Foto: InfoPrut

Foto: InfoPrut

Construcţia reţelei de canalizare, izolarea termică a pereţilor, schimbarea uşilor şi a geamurilor de la grădiniţa din localitate –  sunt câteva dintre proiectele ce urmează a fi implementate în următorii ani în satul Cimişeni din raionul Criuleni, datorită acordului de înfrăţire cu localitatea Bascov, informează Canal 2.

Vrem să avem o colaborare pe plan economic, social, cultural, sprijin între cele două localităţi, dar sper sprijinul să vină din partea noastră”, a declarat primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu.

În comuna Bascov avem de învăţat foarte multe lucruri, este o comună foarte dezvoltată, cu o infrastructură dezvoltată unde se lucrează mult, au foarte multe proiecte implementate”, a precizat primarul satului Cimişeni, Valentina Pisarenco.

După ceremonia de semnare a acordului, participanții la eveniment s-au prins într-o horă în centrul satului Cimișeni.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

Leave A Response »