web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Rep. Moldova, în TOP 10 destinații pentru vacanța de vară în Europa

Liviu G. Stan 23 mai 2017 0

 

Republica Moldova a ajuns pe locul 8 în TOP 10 destinații pentru vacanța de vară în Europa.

Foto: InfoPrut

Foto: InfoPrut

Clasamentul a fost realizat de ghidul de călătorie Lonely Planet, relatează Dailymail.co.uk.

Republica Moldova este descrisă că un loc al „vinăriilor secrete și a mănăstirilor stâncoase care se află la frontiera finală a Europei: puțin vizitată, pierdută în timp și mereu surprinzătoare. În capitala Moldovei, Chișinău, bulevardele verzi se întrețesc cu asfaltul gri”. 

Sunt menționate și „pivnițele în stil gotic din Mileștii Mici, care găzduiesc cea mai mare colecție de vinuri din lume”. Orheiul Vechi „înconjurat de stânci de calcar și mănăstiri pe malul râului, cum ar fi Saharna și Țipova”.

Top 10 destinații pentru vacanță de vară în Europa: 1. Zagreb, Croația; 2. Gotland, Suedia; 3. Galicia, Spania; 4. Muntenegru de Nord; 5. Leeds, Marea Britanie; 6. Alentejo, Portugalia; 7. Germania de Nord; 8. Republica Moldova; 9. Paphos, Cipru. 10. Le Havre, Franța.

Cei mai mulți turiști care au fost cazați în 2016 la hoteluri, moteluri și pensiuni în Republica Moldova sunt din România. Potrivit datelor publicate joi de Biroul Național de Statistică, din totalul de 121,3 mii de turişti din afara Republicii Moldova, 24,6% au fost din România.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »