web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Voluntariat pentru Marea Hartă Unionistă! „Este cea mai mare oportunitate a tinerilor pentru acest an de studii”

Liviu G. Stan 15 septembrie 2017 2

 

Mișcarea Civică Tinerii Moldovei deschide aplicările pentru un amplu program de voluntariat dedicat elevilor și studenților de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Programul oferă tinerilor oportunitatea obținerii unei expriențe profesionale în următoarele domenii:

 • Comunicare
 • Promovare
 • Social Media
 • Public speaking
 • Management
 • Leadership

Programul își propune să susțină tineri talentaţi, oferindu-le şansa să se implice activ în acțiuni cu caracter civic. Planul de acțiuni presupune training-ul voluntarilor conform domeniilor de dezvoltare alese, iar apoi implementarea cunoștințelor acumulate prin organizarea mai multor campanii tematice on-line și door-to-door, flash-mob-uri, evenimente publice etc. Activitățile se vor desfășura pe parcursul a 6 luni, între 1 octombrie 2017 și 31 martie 2018.

„Ne propunem să atragem o mie de tineri în acest proiect. Îi vom selecta pe cei mai capabili și vom forma din ei un grup de elită, care să fie privit cu admirație de toți ceilalți. Pe lângă abilitățile câștigate ca urmare a implicării, le promitem și multă distracție, iar cei mai buni vor primi premii diverse: de la tricouri la excursii în România. Este cea mai mare oportunitate a tinerilor pentru acest an de studii și ar trebui cu toții să se înscrie în program”, a declarat Vitalie Prisăcaru, vice-președintele Mișcării Civice Tinerii Moldovei.

Programul de voluntariat este parte componentă a proiectului Marea Hartă Unionistă, care presupune identificarea tuturor persoanelor ce își doresc Unirea Republicii Moldova cu România și plasarea lor pe o Hartă Interactivă.

Înscrierile se fac aici: https://tinerii.md/1000-de-voluntari-pentru-100-de-ani-de-la-unire/

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

 1. Popa Duhu dela Mânăstirea Căpriana 15 septembrie 2017 at 13:19 - Reply

  VREM ! VREM ! VREM !
  RE-UNIREA CU ROMÂNIA !

Leave A Response »