web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Grigore Leșe, în dialog cu admiratorii de la Chișinău

Iulia Modiga 26 octombrie 2017 1

 

Artistul, muzicologul şi culegătorul de folclor Grigore Leșe trece Prutul în cadrul unui eveniment cultural moderat de regizorul și actorul Alexandru Grecu.  Acțiunea derulată în cadrul proiectului „Întâlnirile TVR MOLDOVA” va avea loc pe  30 octombrie, de la ora 18:30, la Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale”, sub forma unui interviu – serată de creaţie.

Organizatorii anunță că pentru prima oară în Republica Moldova, Grigore Leşe va vorbi direct cu publicul din Chişinău,  își va împărtăşi gândurile despre autenticitate, spiritualitate şi muzica tradiţională românească.

Programul evenimentului cuprinde un recital, un interviu realizat de Alexandru Grecu și o întâlnire cu admiratorii muzicianului, însoțită de o ședință foto și o sesiune de autografe.

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” înseamnă evenimente – spectacol de televiziune, în cadrul cărora personalități ale culturii spațiului românesc vin în fața publicului de la Chișinău pentru a purta discuţii de suflet.

Printre invitații speciali ai proiectului au fost actrițele Maia Morgenstern, Stela Popescu, managerul de teatru Constantin Chiriac, interpretul și muzicianul Nicu Alifantis, interpreţii Dida Drăgan, Ştefan Bănică, Fuego, prezentatorul tv Virgil Ianţu.

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea se face în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau 069 482 271, mai precizează organizatorii.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. EuRo 27 octombrie 2017 at 13:27 - Reply

    Artă venită din Cunoaștere, asta face într-un mod simplu, natural dar profund, românul Grigore Leșe. Poate ca el au fost mulți dar rămân tot mai puțini. Ține de noi să știm să îi prețuim cât îi mai avem.

Leave A Response »