web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ipocrizia lui Dodon lovește din nou. Ce face acesta cu microbuzele școlare donate de România

Liviu G. Stan 25 iunie 2018 0

 

La nivel politic, condamni România. Pe la spate, însă, profiți de donațiile Bucureștiului. Aceasta este strategia ipocrită a președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Duminică, 24 iunie, în timp ce în Piața Marii Adunări Naționale se scanda împotriva deciziei Judecătoriei Chișinău și a Curții de Apel de a invalida alegerile pentru funcția de primar, la Rîșcani se desfășura concertul „Generația Viitorului”, sub înaltul patronaj al lui Igor Dodon.

Dacă în declarațiile sale politice Dodon tună și fulgeră împotriva relațiilor dinre România și Republica Moldova, președintele nu a avut nicio problemă „ideologică” în a folosi, pentru a transportul tinerilor la concert, microbuzele școlare donate de Guvernul de la București.

Curtea Supremă de Justiţie din Republica Moldova judecă luni contestaţia depusă de Andei Năstase, candidatul Partidului „Platforma Demnitate şi Adevăr” (PPDA), care a câştigat alegerile pentru Primăria Chişinău, la deciziile Judecătoriei Chişinău şi Curţii de Apel, care au invalidat scrutinul din 3 iunie.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »