web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

(VIDEO) Directorul Liceului Teoretic ,,Gheorghe Asachi” din Chișinău, Boris Volosatîi, a devenit Ambasadorul Unirii

Panico Alina 29 decembrie 2018 0

Boris Volosatîi, directorul Liceului Teoretic ,,Gheorghe Asachi”, un promotor al românismului în Republica Moldova, a primit titlul de Ambasador al Unirii. Certificatul a fost acordat de Platforma Unionistă Acțiunea 2012 prin persoana liderului unionist George Simion.

,,Văd aceste titluri nu ca pe un premiu, ci ca o obligație pentru deținător de a reîntregi neamul nostru prin Unirea pe cale pașnică a României și Republicii Moldova într-un singur stat suveran, în baza dreptului istoric și pentru un viitor prosper. Ambasadorul va depune toate eforturile necesare pentru înfăptuirea dezideratului Unirii”, a declarat liderul unionist, George Simion.

Directorul instituției spune că a fost alături de mișcarea unionistă și de tinerii care promovează mesajul Unirii în spațiul românesc.

,,Vă mulțumesc pentru certificatul acordat, de Ambasador al Unirii. La catedră, în calitate de profesor de istorie și de președinte al Consiliului de Salvare a Cimitirului Eroilor, și în special al Congresului Profesorilor, care este semnatar al Convenției pentru Centenar, am promovat mesajul Unirii, care va rămâne unul esențial în activitatea mea în continuare și urez tuturor să-și mobilizeze forțele pentru următorii ani de a realiza idealul tuturor românilor – de a trăi într-un singur stat”, a declarat Boris Volosatîi.

De Ziua Naţională a României şi cu ocazia Centenarului Marii Uniri, elevii şi profesorii Liceului Teoretic român-francez „Gheorghe Asachi” din Chişinău au afişat un banner cu un mesaj emoţionant. La un etaj al liceului a fost întins un banner cu harta reunificată a României şi Republicii Moldova şi cu următorul mesaj: „Istoria ne obligă”.

PROFESORII DIN REPUBICA MOLDOVA – AMBASADORII UNIRII

Directorul Liceului Teoretic ,,Gheorghe Asachi'' din Chișinău, Boris Volosatîi a primit titlul de Ambasador al Unirii.

Publicată de Semnează pentru Basarabia e România pe Sâmbătă, 29 decembrie 2018

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »