web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Boris Volosatîi este membru PSRM

Liviu G. Stan 7 februarie 2019 0

Bărbatul care l-ar fi agresat fizic și l-ar fi ameninţat cu moartea pe directorul Liceului „Gheorghe Asaschi” din Chişinău, Boris Volosatîi, candidat independent la alegerile parlamentare din Republica Moldova, este membru activ al PSRM, după cum indică fotocopia după carnetul său de partid, postată de bloggerul Denis Rusu

Iniţial, s-a crezut că agresorul ar aparţine Partidului Democrat (PDM). Numele agresorului este Ivan Ursu.

Incidentul s-a produs miercuri, 6 februarie, în comuna Băcioi, se arată într-un comunicat de presă remis de staff-ul de campanie al lui Boris Volosatîi.

„Candidatul independent Boris Volosatîi, însoțit de câțiva simpatizanți ai săi, se afla în centrul localității Băcioi (circumscripția uninominală nr.33 Chișinău), când un automobil marca JEEP, de culoare neagră, cu numărul de înmatriculare C JP 505, având la bord două persoane de gen masculin, a staționat în preajmă. Cele două persoane aflate la bordul automobilului de lux a coborît, proferând pe un ton agresiv amenințări. Acestea s-au apropiat de Boris Volosatîi și simpatizanții săi, supunându-i agresiunii fizice, deosebit de violent. Loviturile aplicate profesionist au fost însoțite de amenințarea cu moartea: «Pida(….)lor, dacă mai veniți măcar o dată la noi în sat, vă omorâm, bl(..), vă tăiem pe toți!»”, se menţionează în comunicat.

Boris Volosatîi a sesizat organele de poliție.

Organizaţia Teritorială a PDM din Băcioi a respins acuzaţiile şi susţine că agresorii fac parte din alt partid şi că aceştia ar avea viziuni „antiunioniste”.

„Staff-ul nostru a desfăşurat propria investigaţie şi a aflat următoarele. Agresivitatea faţă de dvs. (Boris Volosatîi – n.r.) şi susţinătorii dvs. a venit din partea unui cetăţean care nu face parte din organizaţia noastră. Mai mult ca atât, el este susţinătorul unui alt partid şi probabil că dvs. deja cunoaşteţi a cărui partid”, se arată într-un comunicat de presă al PDM.

Potrivit PDM, „acest cetăţean este cunoscut tuturor pentru viziunile sale antiunioniste. Şi după cum cunoaşteţi, reprezentantul organizaţiei noastre a depus toate eforturile pentru a preveni conflictul”.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »