web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Centrul de Informare al României din Comrat și cel din Ismail, acord de cooperare

Liviu G. Stan 21 aprilie 2019 0

 

Centrul de Informare al României din cadrul Universității de Stat din Comrat ar putea semna un acord de cooperare cu Centrul de Informare al României din Ismail.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de managerul Centrului de Informare al României din Ismail, Nataia Ursu, după o vizită efectuată în Republica Moldova, la Comrat, capitala administrativă a regiunii autonome găgăuze.

„Începând cu anul 2015, astfel de unităţi, numite Centre de Informare ale României, au fost deschise la Comrat şi Bălţi (Republica Moldova), la Ismail și Slatina/Solotvino (Ucraina).
Rolul centrelor de informare, conform Programului de Guvernare al României, este de a promova interesele României în relația bilaterală de predare a limbii române și a elementelor de cultură și civilizație românească prin elaborarea unor proiecte în domeniul lingvistic și organizarea unor evenimente culturale și de diplomație publică și culturală, precum și a sărbătorilor naționale”,
se arată în mesajul postat pe Facebook de Natalia Ursu.

„Cu ocazia vizitei, am avut plăcerea să o cunosc pe dna Dumitru Carmen, lector la Universitatea de Stat din Comrat și administrator la Centrul de Informare al României din Comrat, care, cu multă amabilitate, mi-a prezentat Centrul și acțivitățile pe care le desfășoară în cadrul acestuia. În urma discuțiilor cu dna Dumitru Carmen, am abordat mai multe subiecte importante, în special, a pune bazele unei viitoare colaborări între două Centre pentru organizarea unor evenimente comune, elaborarea, iniţierea şi dezvoltarea unor proiecte în domeniul cultural și lingvistic ”, subliniază Natalia Ursu.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »