web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

UE nu recunoaște anexarea ilegală a Crimeii

Natalia Zgherea 9 septembrie 2019 0

Conducerea Uniunii Europene, câteva țări din blocul comunitar, dar și autorităţile din Georgia au anunţat că nu recunosc așa-numitele „alegeri” organizate de Rusia în Crimeea anexată – scrie portalul „Krim.Realii”, menţionând că în Rusia au avut loc, duminică, alegeri locale.

Sursa foto: roportal.ro

„Uniunea Europeană nu recunoaște anexarea ilegală a Crimeii și a Sevastopolului de către Rusia. Prin urmare, nu recunoaștem organizarea alegerilor locale de către Rusia în peninsula Crimeea şi nu recunoaştem nici reprezentanții locali sau naționali aleși pe teritoriul ucrainean”, a comunicat Delegația UE la Kiev.

Mai multe state au declarat, de asemenea, că nu nerecunosc „alegerile” organizate de autorităţile ruse de ocupaţie în Crimeea. Este vorba despre R. Moldova, Lituania, Letonia, Estonia, România, Georgia și Polonia. În plus, Ministerul de Externe polonez a amintit că Rusia a încălcat dreptul internațional prin anexarea Crimeii, acest lucru reieşind inclusiv din rezoluția Adunării Generale a ONU din 2014.

„În acest context, Polonia consideră acțiunile autorităților ruse din Crimeea ocupată drept ilegale și consideră nevalide rezultatele oricăror aşa-numite alegeri din peninsulă” – se arată într-un comunicat al diplomaţiei poloneze.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »