• Despre noi
  • Contact
  • Cautăm colaboratori
InfoPrut
  • Actualitate
  • Politic
  • Cultural
  • Extern
  • Dosar
  • Opinii
  • Focus
  • Interviu
  • Comunităţi istorice
  • Foto
No Result
View All Result
  • Actualitate
  • Politic
  • Cultural
  • Extern
  • Dosar
  • Opinii
  • Focus
  • Interviu
  • Comunităţi istorice
  • Foto
No Result
View All Result
InfoPrut
No Result
View All Result

Marele câștigător al concursului „Chefi la cuțite”, un basarabean

Ana Marchitan by Ana Marchitan
18 decembrie 2019
in Actual, Cultural
0
Marele câștigător al concursului „Chefi la cuțite”, un basarabean
10
SHARES
39
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Alexandru Comerzan, un bucătar-șef de la Chișinău a câștigat cel de-al şaptelea sezon al cooking show-ului „Chefi la cuțite”. Tânărul de 31 de ani s-a ales cu un premiu în valoare de 30 de mii de euro, o farfurie de aur şi o experienţă nemaipomenită.

Alexandru Comerzan a impresionat cei trei jurați încă de la preselecțiile pe nevăzute, punându-le în față unul dintre cele mai savuroase preparate. În cele din urmă gustul și atenția cu care a lucrat l-au convins pe Cătălin Scărlătescu să îi ofere cuțitul de aur.

Basarabeanul a recunoscut că a fost convins de soție să se înscrie la concurs și că visează să lucreze alături de cei mai experiementați chefi din toată lumea.

 

În toate probele concursului, Comerzan a dat dovată de profesionalism și epatie, ajutându-i ori de câte ori a fost nevoie pe colegii săi. În momentul în care în echipa sa au rămas doar trei membri, Alexandru Comerzan și colegul său Daniel Andrieș au muncit cât pentru șapte. Comerzan a fost singurul concurent din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, care a ajuns în finală.

Preparatele finaliștilor au fost jurizate de unsprezece bucătari de top din România, iar Alexandru Comerzan a câștigat marele premiu.

Alexandru Comerzan este  bucătar profesionist și munceşte în domeniu de la 15 ani, de când a plecat în Italia împreună cu părinţii lui. Apoi a revenit în R. Moldova, s-a căsătorit şi a continuat să facă meserie acasă. În prezent este chef la un restaurant cunoscut din Chişinău.

Pe 1 decembrie 2019, de Ziua României, Alexandru Comerzan i-a invitat la Chișinău pe Alexandru Popa și Ernesto Dosman, ceilalți doi concurenți care au primit cuțitele de aur la emisiunea „Chefi la cuțite” și a organizat o seară gastronimică la restaurantul unde lucrează.

 

Tags: Alexandru ComerzanconcursR. MoldovaRomânia
Previous Post

Blocul ACUM: Dodon s-a manifestat ca un promotor activ al federalizării R. Moldova

Next Post

Moș Crăciun a ajuns la grădinița românească din Cernăuți

Next Post
Moș Crăciun a ajuns la grădinița românească din Cernăuți

Moș Crăciun a ajuns la grădinița românească din Cernăuți

Arhiva InfoPrut

  • Cautăm colaboratori
  • Contact
  • Despre noi
  • Dosare
  • Infoprut.ro
  • Sondaje

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

No Result
View All Result
  • Actualitate
  • Politic
  • Cultural
  • Extern
  • Dosar
  • Opinii
  • Focus
  • Interviu
  • Comunităţi istorice
  • Foto

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.