• Despre noi
  • Contact
  • Cautăm colaboratori
InfoPrut
  • Actualitate
  • Politic
  • Cultural
  • Extern
  • Dosar
  • Opinii
  • Focus
  • Interviu
  • Comunităţi istorice
  • Foto
No Result
View All Result
  • Actualitate
  • Politic
  • Cultural
  • Extern
  • Dosar
  • Opinii
  • Focus
  • Interviu
  • Comunităţi istorice
  • Foto
No Result
View All Result
InfoPrut
No Result
View All Result

Marele câștigător de la „Chefi la cuțite”: Mulți vin din România în Republica Moldova să mănânce un dish pregătit de mine

Ana Marchitan by Ana Marchitan
22 ianuarie 2020
in Actual, Cultural
0
Marele câștigător de la „Chefi la cuțite”: Mulți vin din România în Republica Moldova să mănânce un dish pregătit de mine
24
SHARES
115
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Alexandru Comerzan, marele câștigător al sezonului 7 „Chefi la cuțite”, este surprins de faptul că după această emisiune mulți români din țară aleg să vină în R. Moldova pentru a gusta preparatele gătite de bucătarul de la Chișinău.

„Perioada de după show a fost pentru mine frumoasă și surprinzătoare. Nu m-am gândit că atât de multe persoane vor veni din România în Republica Moldova doar pentru a mânca un dish pregătit de mine și de echipa mea. Vor să mă cunoască, să afle lucruri despre show și mi se pare extraordinar”, a declarat câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite pentru presă.

Alexandru Comerzan, este un bucătar-șef de la Chișinău, care a câștigat cel de-al șaptelea sezon al cooking show-ului „Chefi la cuțite”. Tânărul de 31 de ani s-a ales cu un premiu în valoare de 30 de mii de euro, o farfurie de aur și o experiență nemaipomenită.

Ulterior, bucătarul a dezvăluit că din banii câștigați la sfârșitul anului 2020, va pleca într-o vacanță gastronomică în Japonia.  Destinația a fost aleasă datorită faptului că în Tokyo se află și primul restaurant de sushi ce a primit trei stele Michelin.

Amintim că  Alexandru Comerzan a impresionat cei trei jurați încă de la preselecțiile pe nevăzute de la Chefi la Cuțite, iar ulterior gustul și atenția cu care a lucrat l-au convins pe Cătălin Scărlătescu să îi ofere cuțitul de aur.

În toate probele concursului, Comerzan a dat dovată de profesionalism și empatie, ajutându-i ori de câte ori a fost nevoie pe colegii săi. În momentul în care în echipa sa au rămas doar trei membri, Alexandru Comerzan și colegul său Daniel Andrieș au muncit cât pentru șapte. Comerzan a fost singurul concurent din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, care a ajuns în finală.

Preparatele finaliștilor au fost jurizate de unsprezece bucătari de top din România, iar Alexandru Comerzan a câștigat marele premiu.

Alexandru Comerzan este  bucătar profesionist și munceşte în domeniu de la 15 ani, de când a plecat în Italia împreună cu părinţii lui. Apoi a revenit în R. Moldova, s-a căsătorit şi a continuat să facă meserie acasă. În prezent, este chef la un restaurant cunoscut din Chişinău.

Pe 1 decembrie 2019, de Ziua României, Alexandru Comerzan i-a invitat la Chișinău pe Alexandru Popa și Ernesto Dosman, ceilalți doi concurenți care au primit cuțitele de aur la emisiunea „Chefi la cuțite” și a organizat o seară gastronomică la restaurantul unde lucrează.

Tags: Alexandru ComerzanCâștigătorulcooking show-ului „Chefi la cuțite”R. MoldovaRomânia
Previous Post

Igor Dodon nu recunoaște că autoritățile de la Chișinău au cedat din nou în fața Tiraspolului

Next Post

Deputații găgăuzi îl strâng cu ușa pe Dodon

Next Post
Deputații găgăuzi îl strâng cu ușa pe Dodon

Deputații găgăuzi îl strâng cu ușa pe Dodon

Arhiva InfoPrut

  • Cautăm colaboratori
  • Contact
  • Despre noi
  • Dosare
  • Infoprut.ro
  • Sondaje

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

No Result
View All Result
  • Actualitate
  • Politic
  • Cultural
  • Extern
  • Dosar
  • Opinii
  • Focus
  • Interviu
  • Comunităţi istorice
  • Foto

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.