Vlad Bolocan, un român curajos din Republica Moldova, și-a reinventat în urmă cu două săptămâni barul din București. Acum Londonhome bucură clienții nu doar cu diversitatea de băuturi, ci și cu salată de humus, pastă de măsline, salată de vinete sau guacamole, pregătite în propria bucătărie.
Situat pe strada gen. Davin Praporgescui, Londonhome oferă clienților și platouri cu brânzeturi (cașcaval cu busuioc și usturoi, caș afumat) și mezeluri (jumări, pate de rață, specialități de Mangalița).
„Cumpăr năutul pentru humus din Piața Obor sau din orice market. Năutul e ingredientul de bază, dar important e modul cum e preparat humusul. Folosim tahini, un condiment obținut din susan. Sfaturi foarte utile pentru prepararea humusului am primit de la un bucătar american, Eric, un vechi prieten al meu și unul dintre cei mai tari chefi din București. El ne-a dezvăluit și câteva secrete care țin de gestionarea unei bucătării, dar ne-a învățat și câteva lucruri simple, pe care noi nu le știam, cum ar fi aranjarea unui platou cu brânzeturi. Noi avem deja rețeta noastră pentru humus, rezultatul fiind un produs mai picant și mai grunjos ”, spune Vlad.
Vinetele pentru salată sunt cumpărate atât din Piața Obor, cât și din magazine. Pâinea este livrată de deja cunoscutul brand „Miez”. La Londohome, clienții pot consuma și o supă răcoritoare preparată din castraveți.
Continuarea materialului AICI.