web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Revoltător: Dodon vrea să-i decoreze pe militarii ruși din regiunea transnistreană

Liviu G. Stan 24 iulie 2017 2

 

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat că va participa, la sfârșitul acestei săptămâni, la o serie de evenimente cu ocazia a 25 de ani de la desfășurarea operațiunii de menținere a păcii pe Nistru.

Sursă foto: adevarul.ro

Sursă foto: adevarul.ro

Într-o declarație făcută în cadrul unei conferințe de presă on-line pentru postul de televiziune rusesc „Rossia-24”,  Igor Dodon a mai spus că intenționează să decoreze, cu acest prilej, cu distincții de stat ale Republicii Moldova militari din trupele de pace ruse și din forțele separatiste transnistrene, relatează Radio Chișinău.

„Intenționez să particip la manifestări comune în Transnistria, dedicate împlinirii a 25 de ani de la războiul transnistrean. Niciun președinte al Republicii Moldova nu a participat vreodată la asemenea evenimente. Mai mult, planific să decorez militari moldoveni,  transnistreni, dacă vor dori, și ruși cu distincții de stat a Republicii Moldova”, a declarat Igor Dodon.

Ministerul de Externe de la Chișinău a sugerat săptămâna trecută delegației ruse conduse de vicepremierul Dmitri Rogozin să-și anuleze venirea la sfârșitul lunii iulie în Republica Moldova pentru a participa la aniversarea a 25 de ani de la desfăşurarea operaţiunii de menţinere a păcii pe Nistru. Chișinăul  a interzis survolarea de către delegaţia rusă a spaţiului său aerian cu avioane militare, ce urmau să aterizeze atât în capitală, cât și la Tiraspol.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. Celor ce nu au învățat nimic din greșelile istoriei ... 24 iulie 2017 at 12:33 - Reply

    Trădătorii se prețuiesc între ei, își dau distincții, medalii, conștienți că au nevoie unii de ceilalți în oribilul plan de refacere a imperiului sovietic.

  2. Nu ne știm istoria pentru că dezgustă prezentul și totuși.. 24 iulie 2017 at 23:01 - Reply

    Criminalul Kostenko, cel a cărui semnătura era împușcarea victimelor arbitrar selectate de pe stradă (de ex. pentru că vorbeau românește pe strada Sovetskaia) cu două gloanțe în cap, intra în audiență la Smirnov fără gardă de corp, deci fără frică și ca la el acasă. Știa că nu va fi judecat pentru sutele de cadavre pescuite pe Nistru, din livezi sau gropile de gunoi ale satelor. Era om al casei, un intim al adunăturii criminale de la Tiraspol. Brigăzile pe care le avea în subordine, formate în parte din penali eliberați în schimbul fidelității crude și oarbe față de comandant, și înarmate de autoritățile transnistrene pentru a înlocui și extermina poliția fidelă la acea oră Chișinăului, s-au comportat ca cei mai decerebrați mercenari. Pe asemenea Dirlewangeri vrea astăzi să-i preamărească Dodon?

Leave A Response »