web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Chirtoacă, eliberat din arestul la domiciliu. „Cred că este o decizie de ochii lumii”

Liviu G. Stan 10 noiembrie 2017 1

 

Primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost transferat vineri din arestul la domiciliu sub control judiciar pe un termen de 30 de zile, relatează 10TV.

Sursa foto: obiectivinfo.ro

Hotărârea a fost pronunțată de către magistrați, care au respins demersul procurorilor de prelungire a măsurii de arest la domiciliu.

Edilul suspendat temporar din funcție a menționat că avocații vor ataca decizia luată vineri la Curtea de Apel și vor cere eliberarea acestuia în totalitate.

„Ceva nu este în regulă, o să ne dăm seama zilele următoare. Cred că este o decizie de ochii lumii în ajunul referendumului. În mod normal, acest proces trebuia să fie închis”, a afirmat Chirtoacă.

Primarul Chișinăului a fost reţinut la finele lunii mai de procurorii și ofițerii anticorupţie, fiind bănuit de trafic de influenţă în dosarul parcărilor cu plată.

Totodată, procurorii anticorupție au anunțat la finele lunii august că edilul este cercetat într-o nouă cauză penală, în care este suspectat de depăşirea atribuţiilor de serviciu într-un dosar privind schimbarea modului de executare a titlurilor de acordare a spațiului locativ în capitală.

Dorin Chirtoacă respinge acuzațiile și pledează nevinovat.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. you can check here 14 iunie 2018 at 02:54 - Reply

    I simply want to say I am new to blogging and really savored your blog. Probably I’m going to bookmark your website . You definitely come with great posts. Thanks a bunch for sharing with us your web page.

Leave A Response »